Lampa Solara cu Telecomanda și Baterie de 2400 mAH

71,40 lei

Lampa Solara cu Telecomanda și Baterie de 2400 mAH

Cantitate:

Descriere

Lampa Solara cu Telecomanda

Transformați-vă grădina, terasa sau curtea într-un paradis luminos și ecologic cu Lampa Solara cu Telecomanda și Baterie de 2400 mAH. Această soluție inteligentă de iluminat vă oferă lumina de care aveți nevoie într-un mod eficient și sustenabil. De la încărcare solară la controlul convenabil al telecomenzii, această lampă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de un mediu exterior luminos și plăcut.

Caracteristici Principale:

Eficiență Energetică Avansată:Cu panoul solar integrat și bateria de capacitate mare, această lampă transformă energia solară în lumină, oferindu-vă iluminatul dorit fără costuri suplimentare și fără a depinde de sursele de energie convenționale.

Instalare Simplă și Fără Probleme: Datorită designului său inteligent și a lipsei de cabluri, instalarea acestei lămpi solare este o sarcină ușoară.

Pur și simplu montați lampa în locul dorit și lăsați-o să se încarce în timpul zilei pentru a vă oferi lumina necesară pe timp de noapte.

Control Convenabil Cu Telecomanda: Telecomanda inclusă vă oferă control complet asupra luminii, permițându-vă să reglați intensitatea luminoasă sau să schimbați modul de iluminare cu ușurință, fără a fi nevoie să vă ridicați de pe locul de relaxare.

Durabilitate și Rezistență: Construită din material ABS-PC rezistent și certificată IP65 pentru rezistența la apă, această lampă este proiectată pentru a rezista condițiilor meteorologice dure, garantându-vă o funcționare fiabilă în orice mediu exterior.

Specificatii Tehnice:

– Număr de LED-uri: 19 bucăți
– Capacitate Baterie: 2400 mAH
– Panou Solar: 5.5V, 2.5W
– Putere: 20W
– Material: ABS-PC
– Rezistență la Apă: IP65

Indiferent de nevoile dumneavoastră de iluminat exterior, Lampa Solara cu Telecomanda și Baterie de 2400 mAH este alegerea ideală pentru a transforma orice spațiu exterior într-un loc luminos, ecologic și confortabil pentru a vă bucura de timpul petrecut în aer liber.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa Solara cu Telecomanda și Baterie de 2400 mAH”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…